temperatura zewnetrzna mierzona jest z czujnika umieszczonego w zderzaku po stonie pod akumulatorem.
[O2] Pytanie odnośnie fel z kołami zimowymi
Zwiń
X
-
[O2] Pytanie odnośnie fel z kołami zimowymi
Zima zbliża się wielkimi krokami więc zacząłem myśleć o zimowych oponach. Obecnie mam stalówki i w związku z funduszami narazie nie zamierzałem zmieniać ale... zobaczyłem tę http://allegro.pl/zimowe-kola15-pire...223723235.html aukcję i zacząłem się zastanawiać :?:
Co myślicie godny to zestaw ?
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyRobert_P, cena niezła
pytanie tylko czy te felgi ci sie podobaja?
Komentarz
-
-
Robert_P, wejdz na strone jakiegokolwiek duzego serwisu oponiarskiego- oni tam maja konfiguratory -bedziesz mial pojęcie jak to wyglada na aucieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Robert_Pna wiosnę kupię takie co mi się podobają
popatrz w dziale Nasze Auta na różne O2- może coś ci się spodoba
a przynajmniej będziesz miał zajęcie na długie zimowe wieczory :wink:
a tak z ciekawości- może wypełnisz pole silnik?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz